Vil du selge salen din?

Det kan vi gjøre for deg. 

Vi utvider vårt tilbud på saler og tilbyr nå også brukte saler og salg av brukte saler for kunder! For tiden har vi svært stor pågang på saler fra kunder hele landet og i alle grener. Ved at Triumph Saddles selger din sal vil vi kunne ha den med ut til kunder for prøving. Vi står også for markedsføringen og oppgjør med kunde.

I første omgang vil det være saler fra Amerigo, Equipe, Prestige og Renaissance vi tar i mot for salg.

Betingelser;

Salen er hos oss for salg og vi tar den med ut til kunder på lik linje med våre egne saler. Provisjon beregnes av salgprisen, minimum provisjon kr.2500,-

Pris sal opp til kr 25.000 er provisjon 20%.
Pris sal over kr 25.000 er provisjon 15%
Pengene utbetales 25 dager etter salen er solgt.

Du kan avbryte oppdraget når som helst, men det påløper en kostnad på kr 1000,- innen de første 6mnd dersom du avbryter avtalen om salg via Triumph Saddles.
Etter 6 mnd kan vi returnere salen til deg dersom den ikke skulle være solgt.
Du står for frakt både til oss og evt tilbake til deg.
Du bestemmer selv den laveste prisen du aksepterer å selge salen din for. Men prisen må være realistisk både i forhold til stand, alder og på et nivå som muliggjør å selge salen. Vi hjelper gjerne med prissettning i forhold til markedet.
Vi forbeholder oss retten til ikke å ta i mot saler for salg dersom prisen du ønsker er for høy til at vi kan få solgt den eller at salen ikke er god nok stand for salg hos oss.

Salen skal være fri for riper, hull og svært synlig slitasje. Bommen må være intakt. Stoppingen bør være jevn og ikke hard/klumpete. Våre kunder ønsker å kjøpe kvalitet hos oss og vi forventer derfor at salen må være i god skikk for å selges av oss.
Vi kan svært gjerne bidra med å klargjøre salen for salg dersom det skulle være nødvendig. Kostnad vil påløpe for dette.