Gjennom 15 år har vi (Lars & Jonas) jobbet med og for god ridning, utdannelse av hester og ryttere til et internasjonalt nivå. Som både ryttere og trener synes vi det er spesielt spennende å kunne optimalisere en ekvipasje sin utvikling på flere områder. Med Triumph EQ tilbyr vi nå nøye utvalgte merkevarer som vi mener er “top notch” for å matche utviklingen av hest og rytter. Som tidligere sprangrytter, har Lars stor interesse både på sprang og dressursiden med  utvikling av hest og rytter og forbedre prestasjoner.

Vi jobber med saltilpassing, omstopping/reperasjoner og salg av saler og utstyr. Blant annet gjør vi også service på en rekke ulike merker i tillegg til Equipe-saler med å endre bom, sette på nye kapper, paneler, endre bredde på kanal, stropper og andre elementer. Triumph Saddles reiser i store deler av Skandinavia og gjør hjemme-stall besøk. Vi forsøker etter beste evne å tilpasse oss ønsker om tidspunkt for besøk og eller muligheter for at flere fra samme stall kan delta. På vår kundeliste har vi en rekke toppryttere primært i sprang og dressur. Vi har erfaring fra mange forskjellige typer hester og kan tilby en rekke ulike saler og modeller. 

Lars er autorisert fra Prestige, Amerigo og Equipe både på saltilpassing, men også autorisert på stopping og reperasjoner.Både Amerigo og  Equipe har også egen opplæring for å jobbe med bom-endringer og sy saler. Dette er nødvendig for at produsentenes garanti skal være gyldig. Triumph EQ er en av svært få i Skandinavia som har denne opplæringen (ved siden av Equipe Saddles Sverige sin egen salmaker i Halmstad som står for opplæringen) Vi har også hatt et intensivt opplegg hos Equipe i Italia.